Подаруй життя дитині

2016-04-15

Благодійність, доброчинність – це безкорисливе надання допомоги потребуючим такої допомоги. Ось уже як 3-ій рік поспіль Новомиргородська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів не стоїть осторонь Всеукраїнської благодійної акції «Врятуй життя дитини» за сприяння благодійного фонду «Серце до серця» з метою збору коштів для хворих дітей. Благодійна акція триває по всій Україні з 4 по 24 квітня 2016 року.

15 квітня 2016 року волонтерське об’єднання учнів нашої школи на чолі з вихователем Озеровою В.С. та педагогом-організатором Наливайко С.А. підготували концертну програму в рамках загальношкільної акції «Подаруй життя дитині» для того, щоб спільними зусиллями зібрати кошти на допомогу хворим дітям з метою придбання відповідного реанімаційного медичного обладнання в дитячі обласні лікарні України. Під час благодійного концерту діти демонстрували вокальні здібності, вміння декламувати вірші та хореографічні можливості.

Учнями 5 та 6 класів були виготовлені «сердечка вдячності» під назвою «Серце до серця». Їх отримали всі, хто підтримав коштами юних волонтерів. Спільними зусиллями зібрано та перераховано на рахунок фонду «Серце до серця» 200 гривень.

Ми усі показали, що відповідальність, небайдужість, бажання творити добро – є найкращими ознаками сучасного українського суспільства. Один голос може змінити чиюсь долю. Один лист може повернути надію. Одна гривня має значення – може врятувати життя. Добро живе у кожному серці, тож нехай у ваших серцях та душах ніколи не згасає бажання творити добро.

/Files/images/2016_rk/kvten/aktsya/газета.JPG /Files/images/2016_rk/kvten/aktsya/DSC08881.JPG

/Files/images/2016_rk/kvten/aktsya/DSC08891.JPG /Files/images/2016_rk/kvten/aktsya/WP_20160412_014.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.