• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Історія України написана не чорнилом…

Історія України написана не чорнилом…

2017-02-20

Історія України написана не чорнилом, а кров’ю. За роки, що минають, ми у цьому переконалися. Хто з нас міг би подумати, що вшановуючи пам’ять героїв різних історичних епох: Героїв Крут, Голодомору 32-33 рр., Бабиного Яру, іноді, не вникаючи у сутність загальних висловів – у ХХІ ст. ми станемо свідками, учасниками, жертвами схожих подій.

Події листопада 2013 – лютого 2014 року вийшли за межі логіки. Там, на Майдані, відродилася українська нація – Гімн, набув нового звучання, а кольори національного стягу, ніколи не були такими символічними, як на тлі невинної крові героїв Небесної сотні.

20 лютого вся Україна вшановує пам'ять тих, хто поліг за волю. Тож саме цього дня в Новомиргородській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів вчителем історії Малашевич Т.В. проведено загальношкільну годину пам’яті, присвячену вшануванню пам'ять героїв Небесної сотні.

Кроваві події, які відбувалися у Києві протягом січня - лютого 2014 року словами не можливо передати …бо саме з січня місяця відбулося перше кровопролиття на майдані. Сьогодні минуло три роки з тих моторошних подій. Тому дітям показано документальний фільм про «Героїв Небесної Сотні». Усіх загиблих Героїв Майдану, впавших за світле майбутнє України, вшановано хвилиною мовчання.

Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення держави! Нехай кожен з нас запалить свічу пам'яті, яка буде даниною поваги тим, хто навічно пішов від нас, але залишився у наших серцях! Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній Сотні!

Загиблі хлопці віддали свої життя за всіх нас. Це має пам’ятати кожен! Сьогодні, завтра, завжди!

/Files/images/2016-2017_nr/lyutiy/DSC01358.jpg

/Files/images/2016-2017_nr/lyutiy/DSC01359.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.