Тиждень математики

2014-01-24

/Files/images/novini_2014/schen/tijden_matematiki/DSCN3105.jpg

/Files/images/novini_2014/schen/tijden_matematiki/DSCN3099.jpg

Тиждень математики відбувся в школі з 20 по 24 січня 2014 року. Ініціаторами та організаторами його проведення стали вчителі Качур В. Г. та Ситник С. В., які планували заходи з метою формування у учнів пізнавального інтересу до вивчення математики; розвитку логічного мислення, пам’яті, уваги; поглиблення здобутих на уроках знань; вміння проявляти себе у нестандартних ситуаціях.

В рамках тижня проведено інтелектуальну гру «Брейн-ринг» для учнів 5-6 класів. Переможцями стали учні 6А класу. Найактивнішим учнем, який проявив математичні здібності та кмітливість, став Шніцер Владислав.

Учні 8- х класів продемонстрували свої знання у математичній вікторині «Найрозумніший». Обидва класи показали хороші результати. Але все ж кращими були Левандовський Ігор, Юсько Віталій, Калугер Віталій (8А клас).

Дев’ятикласники проявили свої здібності і талант у математичних змаганнях «Ерудит». Команди брали участь у конкурсах, виконували різноманітні завдання, розв’язували математичні логічні задачі та отримали однакову кількість балів. Перемогла «дружба». Найкмітливішими серед команд стали Гончаренко Іван (9 А клас) та Клименко Валентина (9 Б клас), які вміли застосовувати набуті математичні знання у нестандартних ситуаціях.

Учні 5-7 класів брали активну участь у проведенні математичного журналу з історії математики «Антична Греція» і «Арабська цивілізація», а доповіді про життя і творчість видатних математиків підготували учні 7-9 класів.

Учні школи прийняли участь у розгадуванні кросвордів та грі «Математичне лото». З азартом виборювали перемогу у грі «О, щасливчик» учні 7-х класів. Слава перемоги дісталася Юську Юрію (7 А клас) та Боді Іллі (7 Б клас).

Випущені стіннівки «Математична скринька», «Я люблю математику».

Всі ці позакласні заходи не залишили байдужими учнів і сприяли підвищенню інтересу до вивчення королеви наук, виховували наполегливість, впевненість у собі та прагнення ще краще вчитися.

/Files/images/novini_2014/schen/tijden_matematiki/DSCN3167.jpg

/Files/images/novini_2014/schen/tijden_matematiki/DSCN3174.JPG

/Files/images/novini_2014/schen/tijden_matematiki/DSCN3192.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.