• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховний захід «Спом’яни їх, не забудь!»

Виховний захід «Спом’яни їх, не забудь!»

2014-01-29

29.01.2014 р. проведено виховний захід присвячений 96-ій річниці бою під Крутами для учнів 5-9 класів. Метою заходу є висвітлення причин і перебігу трагедії, виховання в учнів інтересу і поваги до історичного минулого своєї держави, до борців за незалежність України.

Актова зала прикрашена в українському традиційному стилі, присутні основні атрибути української хати – хліб на рушнику і червона калина, свічка, ікона Божої Матері. Стіни прикрашені рушниками, висловами та цитатами:

«Вам вічна пам'ять, Вам вічна слава!»

«Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе по віки!».

Сценарій заходу складений вчителем історії Юзефович Л.М., яка вдало використала пісні українських січових стрільців та уривки з тематичних документальних фільмів.

Загальна атмосфера в залі сприяла зануренню глядачів в трагічні події минулого та відчуття болю і переживання матерів, діти яких гинуть за Батьківщину.

/Files/images/novini_2014/schen/vihovniy_zahd_spomyani_h_ne_zabud/IMG_5335.jpg

/Files/images/novini_2014/schen/vihovniy_zahd_spomyani_h_ne_zabud/IMG_5339.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

  • Antonisjax

    2015-06-15 01:54:09

    Подтверждаю. Я согласен со всем выше сказанным. Можем пообщаться на эту тему. Здесь или в PM. --- Веселая Ферма 2 Скачать Бесплатно [url=http://torrentsoftfly.weebly.com/blog/veselaia-ferma-2-skachat-besplatno]http://torrentsoftfly.weebly.com/blog/veselaia-ferma-2-skachat-besplatno[/url]....

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.