Екскурсія до музею

2013-03-21

Екскурсія до музею

Продовжуючи тему ознайомлення учнів з подіями афганської війни, вихователь школи-інтернату Сопільняк В.О. 21 березня організував та провів екскурсію учнів 8-х класів до краєзнавчого музею Новомиргородщини, де є кімната Бойової Слави з експозиціями про війни 20-го століття. Вихованці мали можливість доторкнутися до історичного минулого не лише нашої країни, а й інших держав, де воювали наші земляки. Вихователь розповів про їхні воєнні подвиги та про те, як складалася їх подальша доля, як відбувалась адаптація до життя у мирних умовах.

Сама екскурсія, спілкування в невимушеній обстановці, власні висновки дітей про те, що не можна забувати минуле і майбутнє слід будувати, враховуючи помилки, свідчать про те, що потрапляючи в соціум, діти школи-інтернату нічим не відрізняються від своїх однолітків із звичайних шкіл, а в дечому навіть їх перевершують, бо живуть і виховуються без батьківської опіки і знають ціну життю та здоров’ю.

/Files/images/vikladennya_1/ekskursya_do_muzeyu/IMG_2952.jpg/Files/images/vikladennya_1/ekskursya_do_muzeyu/IMG_3011.jpg/Files/images/vikladennya_1/ekskursya_do_muzeyu/IMG_3015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.