7 чудес України

2014-10-10

/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/mova.jpg

В школі стартував проект «Любіть Україну, всім серцем любіть!». Класні колективи підготувались до реалізації 1 етапу проекту «7 чудес України». Протягом місяця активи класів досліджували матеріали історичних та архітектурних пам’яток України, обрали 1 цікаву тему для презентації та захисту. На загальношкільному заході, що відбувся 10 жовтня цього року в актовій залі, були представлені мультимедійні матеріали історичних пам’яток зі словесним супроводом учнів.

Так було презентовано: Камʾянець-Подільський заповідник та Вінницький фонтан – учнями 5 класу, Бабин яр в м. Києві – учнями 6 класу (Дмітрієвою Ю. та Довгенко М.), озера Синевир та Свитязь, що знаходяться на Західній Україні – учнями 7-А класу (Дубінською А., Куценко І. та Сироваткою І.), Києво-Печерську лавру – учнями 8-Б класу (Арманкуцол А. та Коваленко А.), історичні пам’ятки м. Львова – учнями 9-А класу (ВЛК В., Звєрєвим В. та Борщем І.) та Софію Київську – учнями 9-Б класу (Поліщуком В., Луніною В. та Арманкуцол А.).

Проведений захід сприяв виховуванню учнів школи як громадян – патріотів своєї землі, здатних творити себе і своє життя, відповідати за власні дії та вчинки; розвитку в учнів інтересу і поваги до історичного минулого Батьківщини.

/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03128.JPG/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03130.JPG

/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03133.JPG/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03138.JPG

/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03139.JPG/Files/images/nalivayko/1_jovtnya/DSC03142.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.