Млинці на Масляну

2015-02-17

В останній тиждень перед Великим постом відзначали завершення зими, готувалися зустрічати весну і готувалися до найсуворішого посту. Цей тиждень м'ясниць носив кілька назв – Масляна, Сиропустний тиждень, Пущення, Загальниця, Ніжкові заговини, Колодій тощо.

Тому в «смачний» тиждень перед Великим постом влаштовували народні гуляння, до яких пекли млинці, через це свято називають Масляна. Вихованці нашої школи долучились до українських традицій – приготували млинці з повидлом та почастували ними всіх бажаючих.

/Files/images/nalivayko/1_lyutogo/DSC08629.JPG

/Files/images/nalivayko/1_lyutogo/DSC08633.JPG

/Files/images/nalivayko/1_lyutogo/DSC08638.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.