Від козаків до учасників АТО

2015-10-14

У час воєнної загрози пріоритетним є військово-патріотичне виховання, зорієнтоване на формуванні готовності до захисту Вітчизни, розвивання бажання проходити службу у Збройних Силах України як особливому виді державної служби. Також актуальним є збирання і поширення інформації про героїчні вчинки українських військовослужбовців, бійців добровольчих батальйонів у ході АТО.

Згідно з указом Президента, Україна почала відзначати 14 жовтня – День захисника Вітчизни. Дбаючи про те, щоб наш навчальний заклад став для вихованців осередком становлення громадянина-патріота України вихователі Новомиргородської загальноосвітньої спецшколи-інтернату І-ІІ ступенів, Лисенко О.П. та Украдига Л.В., провели свято мужності «Від козаків до учасників АТО», присвячене відзначенню Дня захисника Вітчизни. На святі голова Веселівської сільської ради Волошина Г.В. із задоволенням розповіла про життя та військову службу своїх односельчан-учасників АТО, яких було запрошено на нашу зустріч, Яківнича Дмитра та Піскунова Максима. На захід було запрошено і ново миргородця Куха Олега, який надав фото зі служби на передовій та прокоментував їх.

Учні школи підготували для гостей вірші-привітання, українські пісні та хореографічні номери. З метою естетичного прикрашення, кращого емоційного засвоєння інформації учнями під час заходу переглядались відеоролики та фотопрезантації, які підготувала педагог-організатор школи Наливайко С.А.

Учасники заходу згадали і вшанували пам’ять загиблих воїнів-земляків хвилиною мовчання.

Вихованці гуртка «Чарівна стрічка» під керівництвом Салоїд Т.І. вручили бійцям на згадку про зустріч виготовлені власноруч сувеніри. Пройнялась цим заходом і сім’я Агафонових, мати Наталя та донька Діана дуетом виконали для гостей зворушливу українську пісню. Керівник гуртка вокального співу «Калинонька» Помпа О.К. також подарував бійцям художній номер.

Кульмінацією свята стало колективне виконання пісні «Ти повертайся живим», що не залишило байдужим нікого. Наостанок ведучі побажали всім присутнім мирного неба над головою, а бійцям – завжди пам’ятати, що ми на них чекаємо і віримо у перемогу!

С.НАЛИВАЙКО/Files/images/novini_2015_roku/jovten_2015/DSC07364.JPG/Files/images/novini_2015_roku/jovten_2015/DSC07407.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.